Chargement Évènements

AMPELLAET / REPORTE : Koazeadeg / Table ronde – Les dessous de la crêpe

17/04 - 14:30>16:00

- Gratuit

AMPELLAET / REPORTE

 

17/04/2021

Enlinenn war Facebook Ti ar vro Kemper | En ligne sur le Facebook de Ti ar vro Kemper
2eur1/2 g-m | 14h30 

E galleg | En français
Digoust | Gratuit

 

Mirdi breizhek an Departamant a ginnig deoc'h, asambles gant Ti ar Vro Kemper, ur c'hoazeadeg diwar tem : "En-dro d'ar c'hrampouezh".

Bez' e vo Xavier Hamon - eus emglev Slow Food ar geginerien hag eus skol-veur ar skiantoù hag ar pleustroù a-fed gastronomiezh ; Stéphane Moalic - produer ha meilher ; Bastien Moisan - peizant ha bouloñjer ; Julie Le Moal - krampouezherez "Chez Mamie" ; Catherine Le Gall - kazetennerez, moderourez.

Petra a vez lakaet en hor pladad krampouezh ? Petra a vez debret, gant piv ha penaos ? Kement a c'houlennoù simpl e-keñver an debriñ hag a-bouez 'vat hiziv an deiz. Deuit da gaout keginerien, produerien hag ispisialourien hag o devez perzh er jeu-se da gompren ar cheñchamantoù ha kement tra a denn d'ar boued-se, re stag ar Vretoned outañ : ar c'hrampouezh !

Pegeit : 1e30 - Digor d'an holl

 

Deuit da gemer perzh d'ar c'hoazeadeg war-eeun war pajenn Facebook Ti ar Vro Kemper dre glikañ war ar liamm amañ : 

www.facebook.com/tiarvrokemperbzh 

Evit kaout muioc’h a ditouroù deuit e darempred gant Ti ar Vro Kemper : clelia@tiarvro-kemper.bzh

***

Le Musée départemental Breton de Quimper, en partenariat avec Ti ar Vro Kemper, vous propose une table ronde ayant pour thème : "Les dessous de la crêpe".

Avec comme intervenants : Xavier Hamon - alliance Slow Food des cuisiniers et l’université des sciences et pratique gastronomique ; Stéphane Moalic - producteur et meunier ; Bastien Moisan - paysan et boulanger ; Julie Le Moal - crêpière "Chez Mamie" ; Catherine Le Gall - journaliste, modératrice

Que met-on dans notre assiette de crêpes ? Que mange-t-on, avec qui et comment ? Autant de questions simples en matière d’alimentation mais fondamentales aujourd’hui. Retrouvez cuisiniers, producteurs et spécialistes engagés pour comprendre les évolutions et les enjeux de l’alimentation fétiches des bretons : la crêpe !

Durée : 1h30 - Ouvert à tous

 

Venez assister à cette table ronde en direct sur la page Facebook de Ti ar Vro Kemper en cliquant sur le lien suivant : 

www.facebook.com/tiarvrokemperbzh 

Pour plus d’informations contactez Ti ar Vro Kemper : clelia@tiarvro-kemper.bzh

Details

17/04
14:30>16:00
Cost:
Gratuit
www.facebook.com/tiarvrokemperbzh 

Organisateur

Musée départemental Breton
02 98 95 21 60
Email:
http://musee-breton.finistere.fr/fr/