26/10
9e mintin | 9h

Atalier | Atelier
Kreizenn ar Gwenan (Kemper) | Centre des abeilles (Quimper)
Kreizenn ar Gwenan, 4, straed Sergent Le Flao, 29000 Kemper | Centre des abeilles, 4 rue du Sergent Le Flao 29000 Quimper
0298907043
clelia@tiarvro-kemper.bzh
15€

Atalier keginañ : staj Kig ha Farz bio mod Bro Leon
Atelier cuisine : stage Kig ha Farz bio du pays Léon

 

En em enskrivañ diouzh ret (niver rik a blasoù)

 

Deuit da fardañ ur c’hig ha farz bio gant Elen ha Fulup Cariou eus Bro Leon ! An emgav a vo da 9e mintin evit keginañ ur meuz lipous ha mil brudet ! Prest e vo ar boued etre 12e30 ha 1e g-m. Kinniget e vo deoc’h chom da zebriñ war al lec’h evit flapañ ha kanañ asambles ganeomp.

Ar staj hag ar pred a vo lusket e brezhoneg gant Elen ha Fulup Cariou.

Lec’h emgav : Kreizenn ar Gwenan, 4, straed Sergent Le Flao, 29000 Kemper

Padelezh an atalier : 3e30 + pred war al lec’h

Niver a dud : 12 den d’ar muiañ

Da zegas ganeoc’h : un davanjer, kontilli-kegiñ, un diblusker, un torch, ur voest Tupperware

Evit mirout e blas ha mont e darempred ganeomp :

Ti ar Vro Kemper | 02 98 90 70 43 | clelia@tiarvro-kemper.bzh

***

Sur réservation (places limitées)

 

Venez apprendre à cuisiner un kig ha farz bio avec Hélène et Filip Cariou du Pays Léon ! Le rendez-vous se fera à 9h pour préparer ce plat emblématique et tellement lichous ! Le repas sera prêt entre 12h30 et 13h. Nous vous proposerons de rester déguster votre préparation sur place au rythme des chansons et des papotages.

Le stage et le repas seront animés en breton par Hélène et Filip Cariou.

Lieu de rendez-vous : Centre des abeilles, 4 rue du Sergent Le Flao 29000 Quimper

Durée de l’atelier : 3h30 + repas sur place

Inscriptions : 12 personnes max.

A emporter : un tablier, un (des) couteau(x) de cuisine, un économe, un torchon, une boîte Tupperware

Réservation et renseignements :

Ti ar Vro Kemper | 02 98 90 70 43 | clelia@tiarvro-kemper.bzh